Термоетикетки Еко

1 товар
146,77грн

У зв'язку з нестабільністю національної валюти, просимо уточнювати актуальну ціну. Оптові замовлення прораховуються індивідуально. Деякі розміри етикеток виготовляються на замовлення мінімальним тиражем – уточнюйте у менеджера.

Матеріал T.Eco
Ціна вказана за 1000 етикеток
Розмір (Ш x В) 70 x 38 мм
Намотування 1000 шт.
Виробник 600dpi (Україна)
Гарантія 14 днів

Термоетикетка Еко від виробника!

Термоетикетка Еко доступна в ціні, проста у використанні, підходить для маркування товару, який довго не лежить на прилавках, а швидко продається. Також цю етикетку використовують для друку товарно-транспортних накладних. В основу етикетки Еко входить три шари – підкладка, на якій знаходиться етикетка, клейкий шар, щоб клеїти етикетку на товар і сама паперова етикетка з термошаром, щоб друкувати на термопринтері. Для зручності використання етикетка продається в рулонах з різною намоткою, в основному один рулон містить 500, 1000 або 2000 етикеток, залежно від розміру етикетки. Термоетикетка Еко, вона ж етикетка для друку штрих-кодів, це основний витратний матеріал для друку на термопринтері етикеток. До недоліків матеріалу Еко можна віднести те, що він чутливий до фізичних контактів, легко затирається та за сприятливих умов зберігається до півроку.

Купити термоетикетку Еко за найкращою ціною, з доставкою в будь-яку точку України, Ви можете у нашому магазині. Всі ходові розміри завжди в наявності, а нестандартні виготовляються на замовлення. За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджерів магазину.