Касова стрічка

1 товар
31,00грн

У зв'язку з нестабільністю національної валюти просимо уточнювати актуальну ціну у наших менеджерів. Зверніть увагу: ціни на оптові замовлення прораховуються індивідуально.

Ширина 110 мм
Намотування 23 м
Діаметр рулону 38 мм
Кількість рулонів у ящику 90 шт.
Виробник 600dpi (Україна)
Гарантія 14 днів

Касова стрічка високої якості від виробника!

Чекова стрічка – основний витратний матеріал, без якого неможлива робота касових апаратів, чекових принтерів, фіскальних реєстраторів та іншого обладнання, де необхідно надрукувати чек покупцю. Термострічка має у своєму складі термошар, який чутливий до нагрівання. Інформація на чековій стрічці з'являється при контакті стрічки та термоголовки принтера, яка нагрівається та виконує друк. Термострічка проста у використанні і не має паперового пилу, який може засмітити робочий механізм друкарських апаратів.

Касова стрічка продається в рулонах різної ширини та метражу, на це варто звернути увагу виходячи з параметрів Вашого обладнання. Чекова стрічка 57мм/19м використовується в банківських терміналах, так як чек має мінімальний обсяг інформації та намотування 19 метрів цілком достатньо. Для чекових принтерів із шириною друку до 57 мм більш підходить намотування 30, 40 або 60 метрів, залежно від макета чека, кількості продажів та діаметру відсіку для встановлення паперу в принтері, який Ви використовуєте. А касова стрічка 80мм/75м підійде для торгових точок із великим обсягом продажів. Завдяки великій намотці ролика, стрічка закінчуватиметься не так швидко і Вам не доведеться витрачати час на її заміну. Також буває термострічка із шириною 80 мм та діаметром ролика 120 мм, 150 мм і більше – використовується для друку чеків з великою кількістю інформації, наприклад, у банкоматах, паркоматах, терміналах поповнення тощо.

Купити касову стрічку будь-якої ширини та намотування Ви можете у нашому магазині. Для постійних клієнтів та оптових замовлень працює гнучка система знижок. Замовити чекову стрічку Ви можете у нас на сайті, або будь-яким зручним для Вас способом. Ми гарантуємо швидку доставку по Києву та Україні.